ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΜΕ

ΤΜΗΜΑΤΑ ΧΟΡΕΥΤΙΚΩΝ: Κατορθώσαμε να δημιουργήσουμε ένα μεγάλο χορευτικό με τρία τμήματα και μια μεγάλη γκαρνταρόμπα που αποτελείται από παραδοσιακές στολές για μικρούς και μεγάλους. Η Παρουσία τον χορευτικών μας τμημάτων είναι εντός και εκτός χωριού σε διάφορες εκδηλώσεις.

politistika18.jpg

ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΙΜΑΤΟΣ: Για την αγάπη προς τον συνάνθρωπο μας και την ζωή. Δυο φορές τον χρόνο στο κοινοτικό κατάστημα του χωριού πραγματοποιείται εθελοντική ημέρα αιμοδοσίας από την κινητή μονάδα του νοσοκομείου Άγιου Παύλου.

politistika10.jpg

ΚΕΝΤΡΟ ΝΕΟΤΗΤΑΣ: Ένας χώρος με αναψυκτιριο και εξοπλισμένος με Η/Υ, πρόσβαση στον δικτυακό τόπο (internet), επιτραπέζια και αλλά παιχνίδια. Ένα περιβάλλον για ψυχαγωγία και συνάντησης των νέων.

ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: Αποτελείται από παλιές φωτογραφίες που αναδεικνύουν την ιστορία του χωριού ,τις επαγγελματικές δραστηριότητες των κατοίκων ,τα πρόσωπα που άφησαν την δικιά τους ιστορία στην διαδρομή των χρόνων.

parelthon2.jpg

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ INTERNET: Δημιουργείται με σκοπό την προβολή του συλλόγου και του χωριού σε όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Επίσης για την άμεση επικοινωνία και ενημέρωση των κατοίκων που μεταναστεύσανε από το χωριό σε διάφορες χώρες σε όλο τον κόσμο.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ετήσια θερινή εκδήλωση: Στην πλατεία του χωριού κάθε τελευταίο Σάββατο του Ιουνίου, με χορευτικά και παραδοσιακό-λαϊκό πρόγραμμα.

politistika14.jpg

Εορτασμός της εκκλησίας: 14 Σεπτεμβρίου, ημέρα ΥΨΩΣΕΩΣ ΤΙΜΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ. Συμμετοχή με τα χορευτικά μας τμήματα, εδέσματα και παρουσίαση της έκθεσης φωτογραφίας.

simera7.jpg

Ετήσιο χειμερινό χορό: Με σκοπό την διεύρυνση της παράδοσης, των εθίμων την συνάντηση απανταχού των Λοφισκιωτών και την οικονομική ενίσχυση του ταμείου του συλλόγου.

Παιδικά πάρτι: Στις εορτές των Χριστουγέννων με κλόουν, Αγ. Βασίλη και πολλά δώρα. Με φροντίδα προς τους μικρούς φίλους.

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας

Αποκριάτικες εκδηλώσεις: Μασκέ πάρτυ για μικρούς και στη συνέχεια για μεγάλους στο κέντρο νεότητας, με βράβευση του καλύτερου καρναβαλιού. Εορτασμός Καθαράς Δευτέρας με φασουλάδα, διάφορα εδέσματα, μουσική και διαγωνισμό πετάγματος χαρταετού.

politistika7.jpg

Εορτασμός Πρωτομαγιάς: Στον καταπληκτικό χώρο (τσόρλου πλατάνα) με μουσική και πολύ γλέντι.

politistika17.jpg

Εορτασμός 28 Οκτωβρίου: Με διάφορα εδέσματα και μουσική σε συνεργασία με το Δημοτικό Σχολείο του χωριού.

politistika0.jpg

Οργάνωση Εκδρομών σε διάφορα μέρη της Ελλάδος.

politistika19.jpg